среда, 8. јул 2015.

BAŠ JUĆE

Baš juće,braćo i sestre moji,gledam ja onaj forum,yu metal,rekoh,ćek,da probam se vrnem nešto nekima da kašem...Ulogujem se ko ''Mandingo'' (Crnac porno glumac,ima velik ko moj,pa zato),i vidim prođe mi registracija.Upanem ja tamo,izreklamiram malo blog,neki true metal braća,odma aplaudirali, da napomenem,satan iz bataje i onaj Skullkrusher,braća od metala,nema zbora.I krenem na tu,već,što sam pominjo temu ''Zdravo'',mislim se,Zdravo i vama pićke i šabani.Odma sam reko onoj Havoćki da ''It Šit'',i,šta je uradila?

Pa uradila je to,da se verbalno usrala.Odmak stavila katanac na svoje fakd ap statuse,da joj niko ne ometa prokenj,a mene oma blokirali,i to znam i ko.One feministićke alapaće Zen i ona,Facebook of Melinda.Uuuu,i to me zabole,al jedna stvar je sigurno,juće kad sam se pojavijo tamo,i registrovo,nema sumnje,forum je postao jedno totalno ksenofobićno mesto,to su katanci po temama,rekstrikcija postova,ponašanje ko na deponiji kad se cigani potuku oko bakrenih kablova,teme da se samoubiješ,ma mislim,ni prineti onom sjajnom yu metal forumu od pre par godina.

Uništili ste ga gospodo šabani,vi,pederćine usrane,koji idete na koncerte da slikate,ne da gledate,nego da slikate,i uništavate duh metala i unije metalaca,bratskog držanja,koje se upravo sjebali vašim ksenofobijama i ostalim fobijama.Vi niste više metalci,vi ste šabani.I znate dobro na koga mislim,braću ne uvlaćim u to,i sve one prave metalce,braću Manowar i HC moshere i braću srbe,sa sve ćetri strane sveta.

Vi,koji ste usrali yu metal forum,sad jedite ta govna.vi ste ih izasrali.

Fear and Loathing on yu metal,nema sumnje,i narkomani su poćeli da dolaze na forum,mogu da zamislim da je već u najavi sledeća tema ''ŽICKANJE-IMA KO DINAR DVA ZA PLJUGU''

Strašno.Ako mi ko ne veruje,nek se sam uveri,otvorite nov nalog,i videćete šta vas ćeka na yu metalu,koji je sve, samo ne metal.



4 коментара:

  1. Gde si Peco gospodaru picaka? NIje proslo mnogo kako su mene oterali pa predjose i na tebe. Sve istinski muske elemente odstranjuju sa foruma, a ostaju samo oni koji im idu niz dlaku i primaju ga u dupe. One muskobanjaste lezbace Zen i Melinda vode forum. Kako je to presmesno, a brate?

    Svaka sloboda misljenja ugusena. Zamisli mene izbacise jer sam doveo u pitanje ispravnost vakcina koje stizu Srbiju. Melinda kao zna da je sve sto posto ispravno. Rekoh joj da je curka jer realno ne mozes znati nista takvo. Eto zena moja komsinka kupila kilo suvih sljiva na pijaci kod nas i otkazase joj svi organi(bas svi) pa joj se mesecima borili za zivot, a i sad kad je preizvela nece vise nikada biti ono sto je bila(milfaca punomesna). Ispostavilo se seljak prsko arsenikom oko sljiva da pobije miseve. Oni pretrcavali preko arsenika pa pravo u sljive. Kakvih budala ima. Takvi su i ovi sa yumetala iz rukovodstva. Hipsteri koji slusaju metal i koji su posisali svu mudrost sveta. Pa Melinda glupaco kad pijes pice u kaficu ne mozes znati da ti ga konobar nije umocio u cedjenu pomorandzu tj. u casu sa njom. Pozdrav, cujemo se jos. Svidja mi se blog. U par postova vise ima nego u par godina na yumetal-u.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala baća za podršku,ako moreš,di stigneš,međ pravom braćom deli blog,a ove kućke...Hejteri hejtuju,a kućke se gmože ko gljivice na yu metalu.
      A kako si ti brate?šta ima novo?

      Избриши
  2. Ima i jos razloga, a na kraju sam im rekao da mogu samo da mi slurpcu spermu i to da razmislim da li da im dam. Doslo vreme da smizle vode forum podrzane od strane par pedera. Posten covek da se zgrane.

    ОдговориИзбриши
  3. Jebati ih baća,al ono,verbalno,ovako,ne bi im ga da ni da ga vide iz daljine,a kamoli nešto bliže,il što se rimuje stim.

    ОдговориИзбриши