понедељак, 22. јун 2015.

ZORAN KESIĆ


Otkad je napuštio TV Metropolis,a iskreno,ne znam dal više taj kanal i postoji,Kesić je baš prso,umislio ćovek da je Monti Pajton,Beni Hil i Rićard Prajor,idi begaj,da ne pominjem i Bil Kozbija, a verovatno se loži i na Lenoa iz mlađih dana,blago njmu.Pak,Humor mu je postao zanimljiv,ko konstantan prdež,što će reći,smešno vam je prvih par puta,pa i par puta na prepad,al posle toga,već postaje zamorno,smrdljivo,jadno,dokle više,bolesno je,idi lekaru.Naravno,govorim o prdežu,al nije to nešto dalje od toga da nemere da se uporedi sa Kesićevim show-om.

U ovih godinu i kusur,ako ne i više,cela njegova emisija se vrti oko prozivanja,zezanja,pa recimo,manje više,pet istih ljudi,i dovođenja nekih šaljabajzera koji osim trtomuđenja,ništa konkretno u životu ne znaju da urade.I sad ja na to treba da se smejem?tragedija.Zar nema nićeg drugog u ovoj zemlji osim politike,politićara i ljudi oko politćke misli?

Žalim za vremenom kad su se pušćali Nadrealisti,Foliranti  BB Show...ovo danas,Kesići,Ivanovići,to sa humorom nema veze,a još manje da je zanimljivo.Ako s njih dva leba i igara,pa bolje ondak da se izgladnjujem.

Zato sada,pušćam prvi album Deftonesa,dok na TV ide Kesić,a ja smanjivam ton,i pušćam: 7 WORDS!



Vaš ćika Peca Vranješić

2 коментара:

  1. Na njegove fore danas moze da se nasmeje samo klasican moron. Takodje koliko je glup pokazao je i svojim komentarom na fb u vezi Charlie Hebdoa. Totalno zeli biti moderan.

    ОдговориИзбриши
  2. Mislim stvarno ako je doslo takvo vreme da on bude komicar onda dajte mi arsenika u drogu da zavrsim sa ovozemaljskim smaranjem. Ja sam za njega komicar u rangu Gruco Marksa, a u rangu Harpa, Cika, a bolji od Gumoa i Zepoa jer oni i nisu komicari.

    ОдговориИзбриши