петак, 26. јун 2015.

EXTRATERRESTRIAL

Režija: Kolin Minian
Glume: Britani Alen, Đes Mos (tu sam), Fredi Stroma, Majkl Ajronsajd
Traje: 110 min.
Žanr: Sf/Horor/Komedija
Godina: 2014

Iz udruživanja nekoliko manjih produkcijieskih kuća,i uloga od veće svote želembaća poznatiji ko pare!ovi film nije mogo da omane u vizuelnom,donekle.Vidi se da je trebalo sa još love da se ugrade, pa da ćovek može da kaže: ''U jebote leba,al je ovo dobro,CGI se neprimećiva''. Ovako, primećiva se jebote,primećiva se!

A prića,prića je tipićna za ovakve filmove, 5-6 studentata se skupi,kod glavne glumice ide na gajbu,u ovom slućaju neku kolibetinu u pićkovcima,i tamo idu da se drogiraju,vataju,opijaju,divljaju,kartaju domina i igraju karte.E sad,nisam vam reko,poćetak radnje filma,a i što bik?Uzite pa ga gledajte.

Svejedno,stara kuka Mika Ćelik,igra prijatelja od glavne glumice,kojeg se ona jedva seća,a plus je uzgajivać marihuane,pa ko zna,pomutile se pameti.Tripovi,sećam te se,nosio te na krkaće...-a ma kako se ne sećam bre...a ko si ti matori? i te fore.I oni tu otkriju da ih napadaju vanezmaljci,i tu sve kreće,a da li su vanzemaljci zaista vanzemaljci,il je u pitanju,uticaj opijata,alkohola,lekova,travuljine,ili je po sredi nešto treće?


Otkrićete ako pogledate.Film je inaće kopija dva filma, ''Fire in the sky'' (1993)-koji govori o vanzemaljskim otmicama,pogledajte oba i primetićete velike slićnosti.Drugi film je ''Wtihout Warning'' (1980),ili ti,isto sranje drugom pakovanje radovanjem.

Režija,onako.
Scenarijo,gomila glupih dijaloga,ili scena,jednom od likova ubiju devojku koju voli,njegova reakcija je,bez suza,bez stresa: ''Jebi ga,ubiše je... nego ima li još one trave?''I tako u nedeogled.Ipak kraj je zanimljiv,i nije loše baš zbog toga pogledati film.Smešnih scena ima,ali više su tupave,nego smešne.
Sve u svemu,ako se smarate,nemate hobi,ili ne gubite vreme na Yu Metal forumu,poglednite ovi film.

Ocena: 4,5/10
 

Нема коментара:

Постави коментар