петак, 26. јун 2015.

HELLER TRAŽI NOVOG PEVAĆA














Traži se pevać,situiran,sa svojim mikrofonom.
Šifra: Crveni Karamfili


Ili tako barem stoji na njiovoj Feijsbuk stranici,koju,po ložaćkom pisanju,i nekoj šatro nostalgiji,najverovatniji vodi Atila lićno.

Pak,korko vidim nije istaknuto,kakav se vokal taži,štoće reć,kakvog stilskog izraza,a opet,slušajući Žmegeta,to su neki roptaji,zov parenja veprova,šakala a bezmalo i gnuova.Kad kažem gnuova,govorim po sećanju na emisiju Opstanak što se nekad davala na prvom kanalu državne televizije.Tad jugoslovenske,gde sam uspeo da ćujem gnuovski zov parenja,i od tad mi se urezo u sećanje  pamćenje,i zato ga sad slobodno mogu porediti sa Žmegijem.

Znaći,ćuvši ponuđeno,svi koji imate problema sa probavom,volite rigati,prdeti,njakati,velika je šansa da upanete u Heller,a kako stvari stoje,možda ispane i Feller,jer ovo što ćujem i vidim,nikud mi ne vodi.

Ipak,situacija je ćini mi se drugaćija,Žmegi je video da od ovog nema vajde i napustijo je celu stvar.Pameta ćovek.Treba da se zaradi za leba,vreme je novac,a svega toga sigurno nema u Helleru danas.

Moje viđenje situlacije je: Ako ste se ložili u mladosti na Destruction,što neste sledeli Šmirov primer,otvorite restoran,tamo zarađujete,a vamo lažete u svoju muziku,izdajete ploće i cedeje,i bole vas karina.A ovako,Atila bez Khana,Hogar (strašan lik,nema sumnje),Knot i Day,nemaju neke šanse,osim da sa ponekom svirkom počaste 20-30 matorana ili 20-50 mlađanih alkoholićara koji svirke poput Hellera i Bombardera koriste se ušljemaju plastćnim dvolitrama,i nemaju pojma de su bili.Koliko će to dugo trajati...pa...

Nesam školovala,al ne delujemi da će dugo.

Нема коментара:

Постави коментар